x dedinde aklima geldi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x dedin aklima geldi
  2. aklima gelen basima geldi
  3. aklima geldi gene okumak istiyorum
  4. aklima sicayim aklima
  5. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  6. abi sahibi geldi abi tavuk geldi
  7. ha geldi ha gelecek derken geldi
  8. aklima gelmeyecektin
  9. aklima gelmiyor
  10. gozlerin duser aklima

© 2008 - uludağ sözlük

x dedinde aklima geldi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x dedinde aklima geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x dedinde aklima geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» petek dincoz » nihat genc ile tartismaya girmek » evlatlik olmak » system of a down » corbaya ketcap sikmak » yaratilis » haydar dumen e sorulan yaran sorular » demokrasi » muzik derslerindeki erkek sarkilar » igor tudor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci