x dakika kaldi 

kapat
  1. birşey indirirken ya da birşey biyerden biyere taşınırken görülen yazı. burdaki x bazen artıyor işte o zaman kopuyorum ben. siz siz olun inanmayın zaten bu x'e asla.
    #537431 (the kene, 14.08.2006 07:18)
  2. x değeri ekranda 0'a yakınsarken gerçekte artı sonsuza ıraksar bu ifadede. en iyisi x'i y'yi unutup ya başka işlerle uğraşmak ya da bilgisayar başından kalkmaktır.
    #3368834 (larker, 07.05.2008 19:11)
  3. evet arkadaşlar son x dakika ya da x dakika kaldı son cümlelerimizi yazalım , kağıtları arkadan öne doğru uzatalım .

şeklinde cümle içinde kullanır genelde üniversitelerde hoca ya da asistanlar.
    #3368858 (swarfest, 07.05.2008 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

x dakika kaldi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x dakika kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x dakika kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun ve dolgun kirpikli erkekler » givanildo vieira de souza » x eski gucunde degil » arvydas macijauskas » entry eksileme sebepleri » kaya akkaya » mahmut aydogdu » ayca sen baskan pusu » sevgilinin kulagina bir sey fisildamak » lig tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games