x cakmasi turk grubu 

kapat
  1. türk müzik piyasasına giren ve genelde rock & metal ağırlıklı müzikler yapan gruplara, müzisyenlere yapıştırılan yaftadır.

açıklama ve eleştirmek gerekirse, bir tarzın aynısını yapmak çakma şeklinde tanımlanıyorsa, çakma olmamak için yeni bir tarzın oluşturulması gerekir. örneğin, gothic metal yapan bir türk grubu ille crematory, senfonik rock yapan bir grup ille nightwish, ortalama bi metal müzik yapan bir grup ille blind guardian'a benzer ve hakkında çakma, derler.

bu tarz gruplara çakma diyen adamların mantığıyla bir genelleme yapmak gerekirse, türkiye'deki bütün rock ve metal grupları çakmadır.

bizdeki aşağılık kompleksinin yanında kendi ürettiğini beğenmeyen ve tüküren bir psikolojiye dayanamıyorum.

taklitçi, çakma, özenti deyin, umursamam. bir butterfly inside şarkısını, bir cehennem geceleri'ni, bir in esir like an eagle'i, bir kalihora s song'u hiçbir 'orjinal' yabancı grubun albümüne değişmem.
    #2889490 (c2d, 24.01.2008 14:24 ~ 14:30)

© 2008 - uludağ sözlük

x cakmasi turk grubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x cakmasi turk grubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x cakmasi turk grubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ambient » hincal uluc » isemek » caylak » bininci dunya savasi » 0 km kadin » yeni bir yol gerek » grimas » tom bombadil » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » muratti » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » www muratboz com » necrofili » sensoryum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tik » kurt sorunu akp ile basladi » lee ritenour » richard trenton chase » ekopraksi » eros » burhan altintop lost ta oynasin » hayko cepkin » eyleme vurma » genc manyaklar rahatsiz » elimde olsaydi » zuhahahaha denecek entryler » geometri bilmeyen giremez » ahmed yasin » tal ben haim