x bebek 

kapat
  1. genelde ünlülerin çocuklarından bahsedilirken isminin yanına "bebek" kelimesinin getirilmesi durumu. *

bir de şöyle bir şey var;

(bkz: oh bebek)
    #3723225 (oneqeno, 26.07.2008 10:58 ~ 11:10)
  2. (bkz: bez bebek)

daha güzel bir dizi yapılana kadar en ünlüsü bu herhalde.
    #3723264 (larker, 26.07.2008 11:23)
  3. haber bültenlerinde söylendikçe daha da itici gelen kelime. hasan bebek camdan atladı, nur bebek vesaire oldu, umut bebek... artiz gibi xxx bebek demesen ne olacak anlamıyorum. ismiyle hitap edince bebek olmuyormu.
    #3723298 (thaliia, 26.07.2008 11:38)
  4. (bkz: el bebek gül bebek)
    #3723299 (notrinova, 26.07.2008 11:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x bebek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x bebek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x bebek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x bebek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abhaz » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » otis » issiz adada issiz kalmak » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » kabana » tsg 1899 hoffenheim » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » yeni baslayanlar icin tematik mode » donanma kupasi » karl malone » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » anneler ogullarini affetmez » vicky cristina barcelona » susmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir baslik daha acarsan vururum » eroin » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » quantum of solace » sarap icerken amin diyen insan » sacmalama hakki » feminist » darryl roberts » devrim arabalari » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » pante rei » lynyrd » narsisizm » hendrix » obama nin atalari turk asilli