x basliklarini y metreden tanimak 

kapat
  1. sözlükte belli kalıpta entry giren ve başlık açan yazarların sözkonusu başlıklarının altına verilen bakınız şablonlarından biri.
    #2727853 (grand ekinoks, 21.12.2007 23:57)
  2. (bkz: grand ekinoks başlıklarını götünden tanımak)

aa, '' serbest çağrışım işte!'' şeklinde abkz vermeyi unuttum lan, pardon. nasıl ama, süper yaratıcı oldu di mi bkz? çok da komik ayrıca. ee, bu derin bilgileri de aldıktan sizi kim durdurur, hadi koşun kim 500 bin ister'e gidin, değerlendirin bunları hadii.

edit: kim 1 milyon ister olmuş o yarışma, hayırlısı olsun.
    #2727898 (lanetpanc, 22.12.2007 00:05 ~ 20.02.2008 03:07)
  3. 2008 öss sorusu.
    #2729945 (alah amut, 22.12.2007 15:07)
  4. (bkz: x'in bakınızlarını y metreden tanımak)
    #3104334 (ben hep 17 yasindayim, 07.03.2008 00:30)
  5. x'in başlıklarını y metreden tanıyan z'nin, u'nun başlıklarını kaç metreden tanıyacağını bulunuz.

a) puntoya bakar o iş.
    b) astigmat mı, miyop mu, süper metrop mu, hiper metrop mu?
    c) v metreden tanır.
    d) şey bakar mısın, ben hiçbir şey anlamadım.
    e) ağabey vallahi x'i bilmediğimiz için bu soru yatar.

+ hocaaaam!!? öss'de bu tip bir soru çıkar mı?

(bkz: liseli vardı ya ahh o liseli)
    #3104358 (aklini kullanan gerizekali, 07.03.2008 00:34 ~ 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

x basliklarini y metreden tanimak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x basliklarini y metreden tanimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x basliklarini y metreden tanimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugun aksam olur mu » her turk un reklamci olabilecegine inanmasi » yaran yanlis duymalar » the shock doctrine » asil en optimist pesimist » d smart » anne ile diyaloglar » cocukken hayal edilen tanri sekli » betul sahin » sendika uyesi diye isten cikarilan isciler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci