x baslik 

kapat
  1. entry girersiniz 10 dk sonra entryniz silinir.. girer bakarsınız neden silinmiş diye silinme nedeni olarak bu yazı vardır, "x başlık" ... yanında da canlandır butonu.

ulan arkadaşım ben o x başlık ne anlamda yazdın bilsem, canlandıracam da bilmiyorum ki x başlık ne demek?

(bkz: işin içine x girdi ben anlamamaya başladım)
    #1484008 (trablus, 02.04.2007 18:51)
  2. ".... başlıktır dedirtmeyen tanım istiyoruz.""
    #1484025 (zebani, 02.04.2007 18:54)
  3. dumur olunan entry silinme sebebidir.

+ olum bak şimdi nasıl şaşırtcam adamı. entrysine x baslik yazacam kalacak öyle *
    #1545551 (sadis filozof, 20.04.2007 00:37 ~ 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

x baslik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dickheadjapanesesoldier » husnu cakirgil » makarna bile yapamayan yeni nesil kiz guruhu » bugun girilen entry » www sex com » vatan borcunun bedeli » evliya i rap » tom angelripper » uc eksi oy alan yazarin olmesi » ben ki sevmekten hic usanmam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci