x basliginda y konusunu anlatan denyo 

kapat
  1. bu zat-ı muhteremler küçükken eşekten düşmek gibi bir talihsizlik ile hayat bulmuşlardır.

adama lafı koyarsınız koyarsınız da bana mısın demez arkadaş.
    öyle bir süngerimsi yapıya sahiptirler ki verdiğiniz ayarları, soktuğunuz lafları gözü kapalı huuup diye emiverirler içlerine. gorrkk diyede geğirmeden asla sofradan kalkmazar. siz başlık açar ve zebralarin deri desenidersiniz bir bakarsınız ki bu vatandaş aborjin cukunü tarif etmiş. penguen yavrusudersiniz kedi bullugu*anlar. yaptığı hoşaflığı anlatmak için x li y li hesaplara sokar sizi bunlar. hiç haz edilmezler efendim zaten pek bir gariptirler. bu insalara doğu illerinde kunekdenir.

dikkatleri celbetmek için olur olmaz işlere burunlarını sokmaktan pek bir zevk alırlar.
    yarı orgazmik bir hal uyandırır bu onlarda ve g nokta larını buldukları an işte bu andır. sözlüksel kabadayılık ile kız kaldırma çabalarına girişleri asla gözlerden kaçmaz ancak bahtsız bedevi bunu fark etmeyerek kutup ayısı ile haşır neşirliğine devam eder.
    sert kayaya çarptıklarını anlayana kadar da kafaları gözleri tarumar olur.
    #669542 (Mosquito, 26.09.2006 23:48)
  2. (bkz: x başlığının karesi)
    #669558 (armi, 26.09.2006 23:53)
  3. sözlükte ne işe yaradığını bir türlü anlamadığım denyo'dur kendisi. kız başlığında karıdan ister.
    #2560836 (the kene, 06.11.2007 01:53)
  4. (bkz: sozluk formatinin bazi yazarlar icin agir olmasi)
    #2560907 (the kene, 06.11.2007 02:20)
  5. k defa ayni hatayi yapan z. nesil yazardir, t defa uyarilmistir ama nafile..
    #2560909 (revolter00, 06.11.2007 02:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x basliginda y konusunu anlatan denyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x basliginda y konusunu anlatan denyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x basliginda y konusunu anlatan denyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x basliginda y konusunu anlatan denyo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anadoluyum ben » crab dance » ozge ozsagman » izmit » flos » 40 larin cocuklari » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » nocturnal concerto » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » jim sturgess » bursa nin islamci marketleri » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » marley shelton » yaran msn iletileri » uludag sozluk hakkinda ne dediler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » topshop » sozluk yazarlarinin itiraflari » terry grandchester » winniethecrusher » nur cintay » dunyanin sekizinci harikasi » kathryn bigelow » desifre olmaktan korkmayan yazar » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » samsung e250 » kurt degil kurdistan dusmani olmak » justin timberlake » like a bird » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler