x basligi 

kapat
  1. şu linkte görülebilecek http://www.uludagsozluk.com/index/b/ başlığın başlık olduğunu bizlere anlatan sıfat.
    #3164348 (kasgarli tost, 19.03.2008 21:23)
  2. (bkz: toka cismi)
    #3164370 (kasgarli tost, 19.03.2008 21:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x basligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x basligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x basligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x basligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen hic ofsayt oldun mu kerim » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » sozlugu ruhlarin basmasi » trajedya ile komedya » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » djeep » bazal metabolizma » izmit » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » can t stop » tuvalete tek basina girememek » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » turkiye nin en gereksiz unluleri » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » bir zaman bir posta bir fanatik » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » son oylanan entryleri alt alta okumak » turk ailesinde salon kavrami » dresden bombardimani » bas ortusu » toni schumacher » surucu kursu » turk askeri teroriste teslim olmaz » oglum benim » sadece turkiye de gorulen olaylar » masturi » teizm