x adli yazarin ayar kutusu dolu 

kapat
  1. özel mesaj sistemi genelde ayar sistemi gibi kullanıldığından uğraşıp didinip okkalı bir ayar yazıp göndermek için gönder butonuna tıklayan yazarın sinir sistemini sikip atan,ayarlanacak olan yazarın kutusunun dolu olduğunu bildiren şirin uyargaç.

(bkz: kutumu istiyorum mehmet ali bey)

s (bkz: özlükle dalga geçmek)
    #1977707 (kaos, 21.07.2007 11:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x adli yazarin ayar kutusu dolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x adli yazarin ayar kutusu dolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x adli yazarin ayar kutusu dolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x adli yazarin ayar kutusu dolu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» soverek ayrilanlar » hyundai getz » chp nin dini siyasete alet etmesi » karl malone » ben aslinda yogum » enel hakk » oznur kalender » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » kurtlar vadisi yemekteyiz » eroin » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » viorel moldovan » imedi tv » hercai » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » victor hugo » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » introduce a little anarchy » turkiye de sokakta kalmak » dresden bombardimani » zenci » hegel diyalektigi » leica » ihsaniye » terry grandchester » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » laughing out loud » yazar oldunuz » onurude