x 33 

kapat
  1. 007 james bond'un dünya arenasına çıktığı 60'lı yıllarda ülkemizde beliren yerel versiyonun kod adı;

başrollerinde yilmaz gunduz'ün oynadığı polisiye filmlerde ana kahramanın kod adıydı x 33.
    #3157347 (nuhungemisi, 18.03.2008 11:22)

© 2008 - uludağ sözlük

x 33 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x 33 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x 33 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» henna » nickmator » tatarlarin turk olmalari » infantisit » psikasteni » carry on my wayward son » isik universitesi » pazartesi sendromu » ucgensel terapi » puerperal psikozu » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » ataturk un emanetini devirmek istemek » ikinci aleksi » yapay cim » mustafa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana felsefe yapma ne olur » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » izmir bilir ya » alternatif yemek tarifleri » metamorfoz » carmageddon » elimde olsaydi » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » sarp kuray » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » enkontinans » ciplaklar kampi uyari levhalari » duellonun kurallari » discokingo » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari