wynton marsalis 

kapat
  1. trompetçi caz sanatçısıdır.jungle fever ve malcom xin de film müziklerini yapmıştır. günümüzün en iyi Be-bopcısı olduğu varsayılır.

*
    #660211 (gayrimüslüm gürseks, 23.09.2006 19:45 ~ 19:46)
  2. verdiği oldukça kapsamlı bir röportajda sevdiği ve etkilendiği trompetçiler arasında chet bakera yer vermemiş olmasıyla şaşırtmıştır. tahta olsa etkilenir ondan halbuki.
    bir de, aynı kaynağa göre ilk trompet öğretmeni kendisine şu mükemmel tavsiyeyi yapmıştır: "sahneye çıktığında çalabilir miyim, çalamaz mıyım diye endişelenme. çünkü çalabilirsin."
    #1838575 (thor, 29.06.2007 05:51)
  3. bu akşam cemil topuzlu açık hava sahnesinde lincoln center orchestra ile bir konser vermiştir. bill cosbynin en küçük oğlu kadar sempatik olmasının yanında feci bir cüsseye sahiptir. küçük kardeş için kendisinden tavsiye istendiğinde 7-8 kez arka arkaya "practice..." demiş, "long tunes... blues... blues..." diye devam etmiştir. ben giderken hala blues diyordu.
    #1914365 (thor, 12.07.2007 02:00)
  4. klasik müzik eserlerini mükemmel biçimde yorumlayabilen dobik trompetçi. pachabell'in cannon in d'si dinlenesidir bu abimin trompetinden.
    #3605506 (papaganini, 01.07.2008 15:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wynton marsalis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wynton marsalis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wynton marsalis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wynton marsalis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » bilgisayar basinda omurunu curutmek » taygun erdem » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » onurude » levis reklamlari » mustafa » masturi » kamyon arkasi yazilari » arti oy vermenin huzuru » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » merkantalizm » belkis akkale » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesil » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » lord henry wotton » kusur » gelgelelim » nokia 6230 » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » anneler ogullarini affetmez » domination nation » football manager 2009 » lagim faresi » cassio de souza soares lincoln » headshot » quantum of solace » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri