www leyla com 

kapat
  1. eski bir haluk levent sarkisi.

ben bir emekli mecnunum
    leylam dijital olmu$
    #112377 (Antistar, 12.03.2006 23:05)
  2. söz ve müziği feridun düzağaç'a ait, haluk levent parçası...

feridun düzağaç'ın son albümündeki 'emekli kerem' adlı parçasının nakarat sözleri, leyla.com'la neredeyse aynı... feridun düzağaç fazla kafa yormamış bu albüme... ama yinede güzel olmuş hali...

'ben bir emekli mecnun,
    leyalam dijital olmuş...'

'ben emkli keremim,
    aslım dijital olmuş,
    gizlice buluştuğumuz yer,
    katlı otopark olmuş...'
    #112514 (speechbubble, 13.03.2006 08:37 ~ 08:43)
  3. bir feridun duzagac şarkısı haluk levent kasetlerinden birinde okmuştu iste.
    #705522 (adini unutan adam, 07.10.2006 15:26)
  4. Tadı kalmadı artık sevdaların
    Ne aşılacak yollar ne delinecek dağlar
    Düşlerimde gül kokan yarim,
    Tenimde şimdi ihanet var
    Mumlar ışırdı gözlerinde
    Şimdi neonlar yanar
    Kış bitti mevsim şimdi yaz oldu
    Değerlerim bir bir bozuldu
    Beni sevme benden çıkar yok kadın
    Cinnete çeyrek var adım adım
    Ben emekli mecnun leyla dijital olmuş
    Aşk sandığım heyecanlarım
    Viran olmuş figan olmuş
    #3241876 (regulus, 07.04.2008 17:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

www leyla com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. www leyla com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu www leyla com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about www leyla com. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » a101 » viorel moldovan » sacini sariya boyatmis turk kizi » beddua » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » hastasi olunan seyler » fabregas fener e volkan arsenal e » delikanli engin » tumay » turk modernlesmesi » ben sizofren degiliz » love is wicked » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prototip » mavi defter internet dergisi » bilkent sarisi » sabribey » flos » latife hanim » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » nurettin veren » smothered mate » kurt cobain hirkasi » isci yuruyor bastan » subcomandante marcos » sevgilinin ailesi ile tanismak » kure » ya rock ye rap