wut will nicht sterben 

kapat
  1. till lindemann'ın eşsiz sesiyle şereflendirdiği güzel bir puhdys şarkısı.

(bkz: bad)
    (bkz: trip)
    #2479728 (mikserde yuzen balik, 17.10.2007 05:21)
  2. gerçek bir tespit: evet,''öfke ölmek istemez''.

tanrılar öfkelidir, peygamberler öfkelidir, insanlık destanı bile öfkeyle başlar...ve insanların yüzlerine vuran öfkeleri.

etrafımıza baktığımızda sadece asık suratlı, yaşamdan insanlardan nefret edercesine, incitmek, aşağılamak, kandırmak için fırsat kollayan, gözlerinde kin ve ruhlarında kibirle dolaşan, dillerinde küfür ve beyinlerinde zorbalıkla dalaşan insanları buluruz.

tanrı öfkelidir: ''kork'' der ''benden kork...varlığıma inanmaz, bana ibadet etmezsen seni yakarım'' der.

o'nun elçileri öfkelidir: '' tanrı ile konuştum, şunu dedi, bunu istedi sorgusuz, sualsiz uyacaksın''...yoksa, seni lanetlerim'' diye başlar...
    #2479868 (annabell lee, 17.10.2007 08:15 ~ 26.10.2007 07:44)
  3. "wut kommt aus der hölle" demek en doğrusu olacak. ölmez o!
    #2479873 (galapagoslu iguana, 17.10.2007 08:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wut will nicht sterben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wut will nicht sterben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wut will nicht sterben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wut will nicht sterben. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kirac » oznur kalender » ptrs 41 » i belong to che » musette » bir fuck buddy im bile yok » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » kizlara deger vermek » nur cintay » seni tanidigim icin cok sansliyim » karl marx and spencer » sew7 » dtp lilerin milliyetci olmasi » iyimserlerin aptal sanilmasi » yillik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » box to box » icine girilen kucuk kaygan delik » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » sefai » dib sahne » yildizsozluk » bencil kederler » fleissig » ahmet turan alkan » army men world war » bir ogrenci sigarasi olarak winston » hazar lenkeran kulubu » teno » basliga gore oy vermek » gun donumu