wusb 

kapat
  1. wireless usb 1.0 ın kısaltması.
    pc ler ve birçok elektronik cihaz, oyun konsollarında standartlaşmış olan veri iletişim protokolünün yeni kablosuz versiyonu.
    3 metre mesafeye kadar 480mbit/s
    10 metre mesafeye kadar 110mbit/s veri hızına çıkabilmektedir.
    3.1 ile 10.6 ghz frekans aralığında çalışmaktadır.

tüm özellikleri yukarıda belirtildiği şekilde standartlaştırılmıştır fakat henüz kullanan çok az sayıda cihaz vardır.
    #3708358 (nestra, 23.07.2008 16:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wusb başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wusb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wusb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wusb. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yhunuss » rauf versan » ben bu yaziyi sana yazdim » ahmet kanneci » jainizm » ss lazio » futbol sadece futbol degildir » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » michael olowokandi » junior reklam yazari » ulkucu » sen yoksun diye » henry kissinger » orospu cocuklugu » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hans zimmer james newton howard » karim benzema » cok guzel hareketler bunlar » roma » nuri bilge ceylan » tombul ile tombis arasindaki farklar » soktum girdi » cellat » oha artik yani » idmanli » gonulcelen » tata nano » takoz recep » erkek kokusu » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan