wunder harika 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. das wunder von bern
  2. harika
  3. harika degirmenci
  4. yeni 7 harika
  5. harika pazar
  6. harika uygur
  7. harika arin
  8. ben harika sevisirim
  9. harika bir meslegim var
  10. harika avci

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wunder harika başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wunder harika ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wunder harika nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wunder harika. Copyright of the articles are belong to their authors.

» galatasaray sevgisi sinir tanimaz » yilbasi kutlamak » ali guncar » buraya cikart » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » oss 2010 » erkeklere deger vermek » pakize karada » aslantepe » birbirine benzeyen unluler » eurovisin a ilahi ile katilmak » arabadaki vites koluna oturan bayan » state of play » obama nin atalari turk asilli » sphere » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayse sule bilgic » reddedilemeyecek teklif » durduk yere pasta kesmek » pablo escobar » dunyabizim com » celim » yabgu » film yerine altyazi indirmek » fenerbahce sukru saracoglu stadi » denize kaka yapmak » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » takoz recep » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » cimcime » parliament aqua blue icen ogrenci