wuamell 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar. *
    #813665 (6.4.r.1.$.h, 04.11.2006 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

wuamell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wuamell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wuamell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» depersonalizasyon » mirkelam » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » feridun duzagac » nebkheperouri » geometri » challenger » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » bluetooth » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » isletme » birinci batarya » deliryum » bilinen ucu bir aradalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uye lol » letarji » ntvmsnbc com » metamorphosis » klang cagrisim » fache » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » sonata arctica » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » ahmed yasin » sehadet serbeti » radovan karadzic » eksik » ne yaptim biliyor musun » yalnizlik