wu 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wu bangguo
  2. wu guanzheng
  3. wu hsien
  4. wu ji
  5. wu tang clan
  6. wu wang yao
  7. wu wei
  8. wu yi
  9. wu zi mu
  10. wuamell

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» issizlik » havva yilmaz » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » kriz teget gecti » mardin » harby » mao tun » mavi defter internet dergisi » klimatolog » kurt kizlari » osmanli turk degildir » kufurlu entry e hayir » huzunlendiren monologlar » bayern munchen » baska atesler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » a la folie pas du tout » hastayken burundan gelen islik sesi » trabzonspor » calisilmamasi gereken sinavlar » call me » zuhur » turkiye is bankasi » theodor herzl » yapilmis en aptalca dalginlik » garanti bankasi » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » erno rubik » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » zall