wu yi 

kapat
  1. 1938 wuhan doğumlu çinli ticari lider. wu yi ayrıca üst düzey liderler arasında ki tek kadındır.
    #2370438 (Lucifer Anarchos, 24.09.2007 03:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wu yi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wu yi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wu yi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wu yi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hep bana rabbena » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » yasamlarin benzerligi » tahta kola kasalari » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ibadet kulfet degil nimettir » siyasi kimligini bulamayan insan » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » kim arti oyladi lan beni » like a bird » ayse sule bilgic » deger paradoksu » yhunuss » baddua » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egemenlik 5 yilda bir milletindir » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » tikky » turkiye nin en gereksiz unluleri » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » futbol sadece futbol degildir » karafaki » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » kusur » online olanlari alt alta okumak » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » ilk basta » sen yoksun diye » kingdom dates » ruyalardaki kadar gercek insan