wu hsien 

kapat
  1. taocu sevişme ustası.

"Erkek Yang'dır, Yang'ın özelliği çabucak isteğinin kabarmasıdır. Ama gene çabucak da doyuma ulaşır. Kadın Yin'dir, Yin'in özelliği öyle çabuk isteklendirilememesidir. Ama bir kez isteklendi mi kolay kolay doyurulamaz"
    #718547 (adini unutan adam, 10.10.2006 08:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wu hsien başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wu hsien ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wu hsien nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wu hsien. Copyright of the articles are belong to their authors.

» garabet ten inciler » aydin » isvec » cenabet entry girmek » sozluktekilerin zeka ortalamasi » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » almadigi dersin sinavina giren adam » besiktask » kadinligin 21 hikayesi » siirim geldi birakin beni » basliga gore oy vermek » i belong to che » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » ya rock ye rap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gele atmak » uyan alim » pelus hayvanat bahcesi » netsozluk » soverek ayrilanlar » roze » flos » gabry ponte » baska atesler » yayli yatak » 80 lerin sonunda cocuk olmak » the first cut is the deepest » kurtler uzerine tezler » bir ogrenci sigarasi olarak winston » cemaat evi