wroclaw 

kapat
  1. *polonya da bir şehir. almanlar breslau der. (bkz: idea slask wroclaw)
    #2308837 (isildur, 13.09.2007 12:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wroclaw başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wroclaw ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wroclaw nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wroclaw. Copyright of the articles are belong to their authors.

» attirmayi seviyorum » john mccain » narsisizm » kimse bilmez » oha artik yani » sozlukteki kurt dusmanligi » metroda kitap okuyan artist » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » yaran okuyucu yorumlari » 20 lerde cocuk olmak » iman » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » schweppes indian tonic water » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » mercedes b serisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gay ruh » chp nin komur dagitmaya baslamasi » ulkucu » kiz hepsi senin mi » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » roma » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » pokelere gelesin » nur cintay » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » memeler bas kaldirmis » el camino de los ingleses » kendini bir bok sanan yazar » gul sarabi » bir faktor olarak sans