written in stone 

kapat
  1. sinergy nin suicide by my side albumunde yer alan dygusal ama ritmi gıy gıy olmayan sarkı. grubun en basarılı sarkılarındandır sozlerinde de guvensizlik ve vefasızlık tema alınmıstır diyebiliriz. sarkının sonundaki gitar solosuna yurek dayanmaz.
    #1325350 (magius, 20.02.2007 02:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

written in stone başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. written in stone ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu written in stone nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about written in stone. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cimcime » the final countdown » mondstern » sone » tumay » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » crzytarantla » dizaynir » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » seovi » baskanlik makami » bir bayandan beklenenler » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » zevzek forum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » gece vakti disarda gezen kiz » ikimiz bir fidaniz » teknosa » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » senior reklam yazari » okula veda partisi » kendi kendine konusmak » leica » asiri markaj yapan adam » kadinligin 21 hikayesi » sevebilme ihtimali » el ayari » fotokritik