writer s block 

kapat
  1. yazamama durumu, düşmanınızın başına verilmeyesice şey.
    alelade bir ödevi hazırlarken bile kapasitenizin beş kilometre altında çalıştığınızı bilirsiniz. ki derdiniz yalnızca ödev hazırlamak değildir.
    o kalem o boş sayfanın üstünde durur ha durur.
    çaresinin o boş kağıda aklınıza ne gelirse yazmak olduğu söylenir.
    #987576 (düttürü hanzo, 12.12.2006 21:50 ~ 21:53)
  2. acilen bir kağıda beyin fırtınası yapılarak çözülebilen bir sorun.
    #987588 (yat yat yat ahlak polisi, 12.12.2006 21:53)
  3. hoş bir just jack şarkısı.
    seamus haji remix'i çok güzeldir.
    #1954716 (4ever pvd, 17.07.2007 19:24)
  4. coen biraderler ve kaufman alınmasın şimdi ama sanıldığından daha "sanatsal" bi' mevzu sanki bu. kafein, insomnia filan gibi..

(bkz: stranger than fiction)
    #4090235 (tosbaa, 15.10.2008 03:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

writer s block başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. writer s block ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu writer s block nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about writer s block. Copyright of the articles are belong to their authors.

» usuyorum oyleyse hava soguk » aglatan sarkilar » belkis akkale » tukenecegiz » sacini sariya boyatmis turk kizi » punto » ilk basta » yaran basliklar » dokunulan heykelin birden canlanmasi » ya rock ye rap » hedge fonlar » vok baligi » cellat » hazar lenkeran kulubu » dost sen mi geldin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kardinalist yaklasim » bazal metabolizma » yigit cafe » eku » sen bekle sen gec » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » hep bana rabbena » yayli yatak » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » vatan » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » migfer » eksik okul » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » gelin kaynana diyaloglari