wowozange 

kapat
  1. discovery channel izleyicisi dördüncü nesil yazar.
    #1911707 (josef k, 11.07.2007 20:41)
  2. bir dönem discovery channel'ın sıkça verdiği kısa bir belgeselde gördüğüm, ufak bir kabilenin ufak tefek, ayva göbekli, kıvırcık kıllı kralıdır. kendisini ormanın çocuğu olarak nitelemekte ve kendisinde bir takım doğa üstü güçler olduğunu iddia etmektedir. örneğin köylerine gelen yabancılar istenmedikleri halde orada kalmaya devam ederlerse nehirler taşıyormuş (bkz: ben onun yalancısıyım)
    #1912931 (wowozange, 11.07.2007 23:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wowozange başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wowozange ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wowozange nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wowozange. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyada oldugunu gormek » seni tanidigim icin cok sansliyim » sahibini belli eden basliklar » mercedes b serisi » molotov » kathryn bigelow » sanat yonetmeni » insan dusunen bir hayvandir » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » alevi » mekkare » gelin kaynana diyaloglari » the final countdown » call me » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milletler arasi » ermeni patrikhanesi » kim smith » john mccain » almanyada bulunmus yasli amcalar » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » ferhat goter » hedge fonlar » pain of salvation » unique » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » yanlis anlasilmis sarki sozleri » nokia 8110 » trollere duyulan yapmacik nefret » bir dokun bin oh isit