wounds wide open 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eyes wide open
  2. with arms wide open
  3. into the great wide open
  4. from these wounds
  5. salt in our wounds
  6. invisible wounds
  7. time heals all wounds
  8. wounds from the night of magic
  9. wide
  10. whole wide world

© 2008 - uludağ sözlük

wounds wide open başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wounds wide open ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wounds wide open nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geri zekali baslik furyasi » bayan sozluk yazarlari » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » icinde patlasin » amok » gsstore org » cemsbg » bulent uygun » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » arto tuncboyaciyan » ben bilmem keyfim bilir » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » alicia keys » borderline » chatin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » bir kereden hicbir sey olmaz » fenerbahce taraftari » kemal unakitan » trumanshow » avrupa yakasi » instituto cervantes » sercan yildirim » en istenilen yere sonunda gitmek » yoneticihatasi com » sozluk yazarlarinin itiraflari » henkka blacksmith » bilkent universitesi » www iktisat eu