worries 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. no worries mate

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

worries başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. worries ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu worries nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about worries. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » 3 hurel » ugur dundar » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » toni schumacher » kulkedisi » znsrky » tiki » pante rei » tombul ile tombis arasindaki farklar » bazal metabolizma » ben aslinda yogum » kiz hepsi senin mi » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sanri » kabadayi » sut ile sigara icmek » takoz recep » yari turbanli kadin » gelin kaynana diyaloglari » uzun entrylerin okunmamasi » dayakyersin » pain of salvation » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » pablo escobar » ikindi » arka siradakiler » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » citen