worms open warfare 

kapat
  1. worms'un psp'ye ve nintendo ds'e uyarlanmış versiyonu.
    #1115789 (for the greater good of maiden, 06.01.2007 20:24)
  2. o özlediğimiz worms havasını vermeyen başarısız uyarlama.
    #3271315 (kratostol, 14.04.2008 23:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

worms open warfare başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. worms open warfare ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu worms open warfare nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about worms open warfare. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » sozluk yazarlarinin web siteleri » musliman » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » merdumgiriz » kisisel sanrilar » sozlukte abartilan seks muhabbeti » domination nation » libido » beddua » pelus hayvanat bahcesi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » ben bu yaziyi sana yazdim » fadik sevin atasoy » oktar babuna » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » capablanca satranci » 1908 » sorunlari seviserek cozmek » henrik nielsen » jim sturgess » winniethecrusher » mercedes b serisi » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » fotospor » facebook a bikinili resim koymak » neyse ben gideyim artik » climax » 40 larin cocuklari » yilbasi kutlamak » tikky