worlwide developers conference 

kapat
  1. Apple tarafından duzenlenen ve apple geliştiricilerine yonelik kongre. Ayrıca bu sene keynote'ta steve jobs iphone'u satısa cıkaracak leopard betayı sunacak. Bir iMac ve macbook pro'da soz konusu.
    #1697262 (Soulmate, 28.05.2007 18:14)
  2. Bu konferansdan once apple dunyası macbook pro ile taıstıdıgından bence yeni bir imac(20' ve 24' brushed metal tasarım) olası.iPhone da cok buyuk bir parcası olmayacak show'un cunku satıs yapacak bayilere bazı ozellikler ve hakkındaki supheler ile ilgili soruları da yanıtlayan kitapcıklar dagıtılmıs durumda.Su an beklenen yarın aksam saat 8 de steve jobs'un sahne showu.
    #1748535 (Soulmate, 10.06.2007 13:10)
  3. Canlı takip etmek isteyenler engadget.com'a tklasınlar efendim.
    #1753553 (Soulmate, 11.06.2007 13:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

worlwide developers conference başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. worlwide developers conference ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu worlwide developers conference nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about worlwide developers conference. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dunyanin en guzel kadini » topshop » gasyan » entry ye cevap niteliginde entry girmek » iste budur ustat » schweppes indian tonic water » klostrofobi » senior reklam yazari » emo » altinoluk » love is wicked » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » kapin her calindikca » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » ekmek kizartma makinesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » yalcin kucuk » nisaiyeci » kopekleme » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » yasamlarin benzerligi » subcomandante marcos » farkinda olmadan gammazlarla atismak » trabzonspor » kac kisiyiz lan biz » neyse ben gideyim artik » gelenege isyan da gelenekseldir » profit maximization » otis » butona kopca demek