worlds collide 

kapat
  1. apocalyptica'nın 17 eylülde çıkacağı açıklanan albümü.

konuk vokaller arasında corey taylor ve cristina scabbia da bulunmakta imiş.
    (bkz: heyecanlanmak)
    #2255930 (filozofil, 03.09.2007 19:37 ~ 26.09.2007 00:29)
  2. konuk vokal olarak till lindemann'ın da bulunduğu albümdür.
    apocalyptica yine çok şahane şarkılar sunmakta dinleyiciye. konuk vokallerin ağırlığı iyiden iyiye hissedilmekte.

şarkı listesi şu şekildedir:

1. worlds collide
    2. grace with tomoyasu hotei
    3. i'm not jesus with corey taylor
    4. ion
    5. helden with till lindemann
    6. stroke
    7. last hope
    8. i don't care with adam gontier
    9. burn
    10. s.o.s. with cristina scabbia
    11. peace
    #2380978 (filozofil, 26.09.2007 00:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

worlds collide başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. worlds collide ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu worlds collide nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about worlds collide. Copyright of the articles are belong to their authors.

» istese atom muhendisi bile olabilirdi » senior reklam yazari » kriz vurunca issiz kalmak » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » nabiz » cibil » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » alternatif sirt yazilari » nisaiyeci » kuka » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » kadinlar seks icin cildiriyor » musliman » neyse ben gideyim artik » kriz miriz bahane gider kismak sahane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harby » no one there » kizlarin kufur etmesi » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » state of play » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » icine girilen kucuk kaygan delik » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » tayyib madencilik » ayrilik » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » baslik yok » ahmet karneci » vatan » usuyorum oyleyse hava soguk