world wrestling federation 

kapat
  1. dünya güreş federasyonu. artık başka bazı organizasyonlarla birleşip adı değişmiş galiba.
    #1402063 (bahdeniz, 12.03.2007 02:32)

© 2008 - uludağ sözlük

world wrestling federation başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. world wrestling federation ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world wrestling federation nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deli oglan » sozluk ici arama » dunyada kayitlara gecmis ilginc olumler » cartel » yolum seninle » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » yapilmis en iyi arabesk sarkilar » cok ayip evladim orayla gulunmez » mish maoul » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci