world wide telescope 

kapat
  1. meraklısı meraksızı herkesin ilgisini çekebilecek, microsoftun 3 yılını aldığı açıklanan ilginç bir gökbilim programı. internetten bedava indirilebiliyor. ayrıca başta hubble olmak üzere 5-6 uzay teleskopunun özel resimleri de eklenmiş. her yıldızı, galaksiyi, zatı zurtu görebiliyorsunuz. görünüm olarak google earth ın uzay versiyonu denebilir. şu an link atmaya üşendiğimden kendini arayın bulun diyerek lafı bağlıyorum
    #3669974 (efrasyab, 16.07.2008 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

world wide telescope başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world wide telescope ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world wide telescope nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basgoz etmek » penis bankasi » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » never neverland » maca kizi bilmeyen giremez » hipokinezi » yardimci kadin oyuncu » igrenc espiriler » hortlak » dam basinda oturan eski sevgili » henna » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » tikicanlar cezaevi » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » dam ustundeki sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » derya baykal » basortusu yasagini savunan solcu » second life » verbal » sehadet serbeti » zuhahahaha denecek entryler » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » ogrencilik gunleri » ucuzlere verilebilecek isimler » unipolar depresyon » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » hospitalizm » birak obama bu isleri » uludag sozluk un reklam almasi » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz