world record 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. off the record
  2. off record
  3. record
  4. set the record straight
  5. olympic record
  6. passenger name record
  7. master boot record
  8. graduate record examination
  9. to record only water for ten days
  10. we won two world wars and one world cup

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

world record başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world record ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world record nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about world record. Copyright of the articles are belong to their authors.

» heart » sozlukteki galatasaraylilar » deniz ve mehtap » arabadaki vites koluna oturan bayan » flos » yaran ayarlar » lagim faresi » schindler s list » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » okuma yitimi » ayrilik acisi » basroldeki karakterin oldugu filmler » ayabakan » the tattooist » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk futbol tarihini yakan sozler » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » wheatstone koprusu » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » pelus hayvanat bahcesi » ayrilik teni » tematik yazar » elit sovenizmi » osmanli turk degildir » iyimserlerin aptal sanilmasi » altkitap oyku odulu 2008 » kasap havasi » attirmayi seviyorum » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » senior reklam yazari