world of warcraft 

/ 4
kapat
  1. istatistiklere göre her bırakanın birkaç ay sonra geri döndüğü oyundur.**
    #3548659 (archvile, 17.06.2008 04:54)
  2. üç ay önce bırakmış olduğum devasa online oyun. dışardan bakıldığı kadar zor değil aslında bırakmak. sosyal hayatınıza, okulunuzda sorunlar doğuruyorsa bırakma zamanı gelmiş demektir. ortaya çıkan sorunlar sonunda, ben de napıyorum lan ben diyerek bırakma kararı aldım. Accountunuzu cancel ettikten sonra, pc'nizden WoW ile ilgili tüm argümanları siliyor ve cdleri imha ediyorsunuz. bende işe yaradı.
    #3593278 (Area Master, 28.06.2008 19:33)
  3. allahın belası bir oyundur. önce sevgiliniz oynamaya başlar (eğer bayansanız.), çok fazla başında durduğu için söylenmeye başlarsınız, güler geçer sevdiceğiniz. sonra gülüp geçmek için bile kafasını kaldırmaz hale gelir. dışarda buluşup açık havaya çıkmak hayal olmuştur. ya siz ona gidersiniz görmek için, ya da o size gelip daha önceden sizin de bilgisayarınıza yüklediği sevgili wow'unu oynar bir yandan..
    sonra siz söylendikçe size de "sen de oynasan anlarsın ne kadar zevkli olduğunu, aa hatta evet lan sen de oyna sana da alalım, bak önce deneme için benim account'tan bi char açalım." der. o char'da sen bir gün oynarsın, onda da "dur bu quest'i ben yapıyım kolaylık olsun sana.." der elinden alır. senin onuncu level'da bıraktığın karakterin bir iki gün sonra bir bakarsın ki level 16 olmuş, suçlu suçlu "ben yaptım onu 16, ee sevinmedin mi?" der sevgili.. öyle bir sevinmişsinizdir ki..
    sonra zaten sevgilinizin oynamasından yeterince sıkılırsınız, bir de tutturur "sen de alsana wow, kendi account'unla bana healer açarsın, heal basarsın bana.." diye. heal ne, account ne, char ne hepsini zorla öğrenirsiniz, kelime dağarcığınıza dungeon, raid, warlock, undead, druid, imp, quest gibi sözcükler girer..

sonuçta ilişki bitirici, zararlı bir oyundur bu wow.. wow oynayan sevgiliniz varsa ne msn'de cevap gelmesini bekleyin, ne de dışarda buluşmayı.. evde bile doğru düzgün görüşemezsiniz söyliyim, "aa raid saati geldi.." diyip pizzasını yarım bırakan bir sevgilim var, ordan biliyorum.
    #3625152 (sweet leaf, 05.07.2008 23:04)
  4. dün gelen patch itibariyle 30 level karakterler binek kullanabilmekte. wotlk patch'i gelmeden yeni kullanıcıları bir an önce 70 level yapmak için blizzard elinden geleni yapıyor.
    #3680908 (xerion, 18.07.2008 04:25)
  5. ayrıca bırakması çok kolaydır bu oyunu.etrafınızdaki bütün kredi kartlarını kırın ve kredi kartı sahiplerine size kredi kartlarını vermemeleri için söz verdirin.budur.
    #3680925 (shadowkiss, 18.07.2008 04:37)
  6. artik cilki cikmis oyundur. eski oyuncularini cileden cikartir. mesela onceden level 40 da mount alinabilirken simdi level 30 da mount alinabiliyor. eskiye gore simdi lvl 20 den sonra experience kazanamak iki kat daha kolay. haliyle bunye soruyor 'blizzard biz esek basimiyiz o kadar kastik simdi kolaylastirdin oyunu? blizzard biz esek basimiyiz mount olmadan oradan oraya kosturdun bizi?'
    #3688282 (nesaniyonsenkendinibe, 19.07.2008 19:25)
  7. ke$ke diğer oyunlar gibi sadece premium üyelik para alsaydı dediğimiz oyundur. hasret kaldık lan.
    #3773131 (prisoner, 05.08.2008 12:17)
  8. (bkz: erkeğin oral seksi reddetme nedenleri)
    #3773166 (no tengo lugar, 05.08.2008 12:27)
  9. askere gitmek üzere olduğum için hafiften bıraktığım oyun. lvl 70 hunter'ım ve ben ufak bir veda nın ardından ayrıldık. tabi olurda ekim'e kalırsa bizim askerlik bir ay daha dungeon kapıları taştan geliyor tarathiel başkan diye dolanırız orası ayrı mevzu.
    #3773241 (pharaun mizzyrim, 05.08.2008 12:44)
  10. (bkz: sap)
    (bkz: stun)
    (bkz: allah belanızı versin)
    #3881278 (karin, 28.08.2008 09:38)
  11. raid saatlerinin iftar vaktine gelmesiyle , ecnebilere anlatılamayan oruç ve ramazan kavramı sonucu babayı alınan oyun.

uuser: guys is that sultans of eleven month!i must eat somthing at now!come on!
    gm : this guys is freak. -50 dkp ..
    uuser : ... ball is bombed!(top patladi)
    gm : ball is bombed wtf. - 75 dkp..
    #3908825 (seytanalimonataismarlayanadam, 03.09.2008 04:32)
  12. yasal uyarı olarak 'dikkat bağımlılık yapabilir' yazması gereken online oyunların babası.
    #4065002 (elma kurdu, 09.10.2008 11:13)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

world of warcraft başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world of warcraft ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world of warcraft nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » cemsbg » kediye kafa atan mucahit fare » bir kereden hicbir sey olmaz » cadii » basbakana coban demekle caylak olunmaz » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » voyage au centre de la terre » montla sic » brothers of the lame » triarii » san dimas » 20 watt » teb kobi tv » batuhan karadeniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demonstration » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » arka sokak » aman heri » cocukken garip buyudukce oturan isimler » masal » page hamilton » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » devrimci yazar ayarla fasilitesi » zamana ve mekana gore degisen seyler » erdem yener » iktisat » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » vicdan » yoneticihatasi com