world of warcraft the wrath of the lich king 

kapat
  1. blizzard'ın wow: burning crusade'den sonra çıkarması muhtemel yeni expension pack'inin ismi. level sınırı 72'ye yükselecekmiş, ve bir sürü dungeon beraberinde gelecekmiş.
    #2062757 (for the greater good of maiden, 03.08.2007 14:57)
  2. resmen açıklanmıştır. sitesi de budur:
    http://www.wow-europe.com/wrath/
    #2066172 (for the greater good of maiden, 04.08.2007 00:31)
  3. geliyor geliyor dedirten güzel haber. ne yazık ki 70 tauren warriorumu silmeseydim şehvet içerisinde 80 e kasabilecektim.

aslında level 80 e kadar kasmak yerine level 75 e kadar kasmak daha mantıklı olabilirdi. yeni başlayanlar baya zorluk çekecek bu durumda. ayrıca yeni bir profession olan inscription oluyor. artık ne yazıp satacaklarsa bu mesleğe sahip arkadaşlar. tabi en olay kısımlarından biri yeni class olan death knight. açıklamalı okumadım fakat arkadaşımın bana söylediğine göre paladin-warlock karışımı. yani hem heal basabilecek, hem de curse atabilecek. race olarakda yine sanırım blood elf dahilinde olur bu class.**

bir diğer taraftan bu son patch olsa gerek çünkü hikayede arthası kestikden sonra kesecek biri kalmıyor. ha belki çıkartırlar yeni bosslar fakat patchin ertesi günü nihilum arthası kesecek t7leri giyecek sonra diğer bütün daha illidanı kesemeyen wow ahalisi arthas kescem diye ıkıncak.

çok güzel bir haber olmasıyla beraber, aynı zamanda kötü bir haber. eğer bu patch de the burning crusade gibi 70ytl olursa account değerleri ortalama 170ytl ye ulaşacak.

ben bıraktım. tavsiye de etmem bu oyunu. hayatınızda hiç olamayacağınız kadar asosyalleştiriyor.*
    #2066269 (pideci, 04.08.2007 00:49 ~ 00:50)
  4. level sınırı 80'e yükseltilip bir de hero class açılacak eklenti paketidir.
    #2776853 (purpleturtle, 01.01.2008 22:04)
  5. beta test kayitlari başlamış mmorpg. beta testinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.
    #3617863 (notrinova, 04.07.2008 11:01)
  6. dark knight isimli bir hero classının geleceği oyun. Her ırk dark knight olabilecek.
    Ayrıca ekim sonu kasım başı gibi gelecek diyorlar.
    #3881422 (isvicreli bilim adami, 28.08.2008 10:32)
  7. 2.5 GB'lık beta keyleri dağıtılan patch.
    #3926975 (xerion, 06.09.2008 22:57)
  8. 13 kasım da satışa sunulacak olan wow expansion'ı
    #3978811 (Arutha, 18.09.2008 16:24)
  9. oyuncuların oynayabilmesi için min. lv 70 bir karakter isteyen expansion pack. collector's edition da; bir adet northrend kıtası desenli mouse pad, bonus şarkılardan oluşan resmi soundtrack dvd si, 208 sayfalık çizim kitabı gibi hediyeler olacakmış.
    #4188568 (notrinova, 05.11.2008 14:13)
  10. oynayabilmek için min. level 0, nimetlerinden faydalanabilmek için min. lvl 55 bir karakter yeterlidir.
    #4236362 (mevta, 16.11.2008 10:16)
  11. Wrath of the lich king eklenti paketini alabilmek için, insanların istanbul'daki bir mağazanın önünde 19 saat bekledikleri rivayet edilmektedir.
    #4238200 (ArdameL, 16.11.2008 19:12 ~ 17.11.2008 16:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

world of warcraft the wrath of the lich king başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world of warcraft the wrath of the lich king ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world of warcraft the wrath of the lich king nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about world of warcraft the wrath of the lich king. Copyright of the articles are belong to their authors.

» silik hayta » butona kopca demek » the way » alternatif cinsel organ lakaplari » yilbasi turist minciklama festivali » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » anil aydin » trabzon arena » kurt kizlari » mmb » heart » diversification » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » film yerine altyazi indirmek » astronotlarin idrar icmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bafilemeden dusunun » erkekler marstan kadinlar venusten » circus » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » narsisizm » ataturk yasasaydi yargilanirdi » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » terminator the sarah connor chronicles » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » tarihteki unutulmaz ayarlar » deprem » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » i am not anti social society is anti me » sozlukte populer olma kaygisi » aglatan sarkilar