world music 

kapat
  1. Dünyadaki yerel müzikleri tanımlayan bir müzik kategorisi. Öncülüğünü real world yapmıştır. Şu siteden örneklerini dinlemek mümkündür. http://www.worldmusic.net

(bkz: the guo brothers and shung tian)
    #3047820 (polski, 23.02.2008 15:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

world music başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world music ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world music nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about world music. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kisisel sanrilar » narsizm » easy » dark father » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » baslik yok » love is wicked » ozgurlugun hissedildigi anlar » ayrimcilik » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » kisisel ileti yazma sacmaligi » sefai » papagan baligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabribey » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » bon iver » tarnally » izmir ekonomi universitesi » fantastik facebook gruplari » son osmanli vs son samurai » sen bekle sen gec » usuyorum oyleyse hava soguk » kriz vurunca issiz kalmak » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » adanali » webcam acan kizin cirkin cikmasi » dtp lilerin milliyetci olmasi » sevgiliyle uyumak