world is yours 

kapat
  1. scarface filmindeki tony montana* için sonun başlangıcı olan cümledir. zaten filmin finalinde son nefesini yine bu cümleye ait neonların altında verir.

(bkz: filmin sonunu söylemek)
    #2232135 (nirolis, 30.08.2007 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

world is yours başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. world is yours ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu world is yours nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about world is yours. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ekspertiz » futbola siyaseti karistirmak » okan bayulgen » cocukken yapilan salakliklar » kv » biat etmek » baska atesler » imkb » ben sizofren degiliz » emo » ucuz » ilk gecesinde moderator olan yazar » cenabet entry girmek » jadeh » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » netsozluk » merkantalizm » sone » online olanlari alt alta okumak » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » narsizm » yalnizliktan devren kiralik » aqua quorum » raca » dalli gullu » kim arti oyladi lan beni » hazir corba » sevmek » selcuk sahin » 4