worker 

kapat
  1. ing. işçi; çalışan kimse; gündelikçi.

(bkz: work)
    #2738535 (larker, 24.12.2007 08:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

worker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. worker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu worker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about worker. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mahalle maci » recep tayyip erdogan » laughing out loud » nagayka » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » glasyolojist » tomas abraham » fleissig » fenerbahce sukru saracoglu stadi » uyurken sutyen takmayan erkek » gul sarabi » yirmisini gecen herkes sevismistir » karim benzema » kutup ayisi » hunger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa nin islamci marketleri » fok katliami » real love » ilk basta » zor gunlerden geciyoruz » functional analysis » antunes » otis » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » yaran okuyucu yorumlari » siirim geldi birakin beni » yilbasi kutlamak » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » terorist de insandir » oy vermeye eli yanasmayan yazar