work and pray 

kapat
  1. kıçımdan uydurulmuş bir kavram olup, üniversite öğrencileri için work and travel'a alternatif olabilecek şahane bir programdır. hem mekke'de, medine'de muhtelif hurmacılarda, hediyelik eşyacılarda çalışma şansı buluyorsun, hem de arapça'nı geliştirip umreni yapıyorsun. elin amerikan conilerini çekmek ve de bir okyanus aşmak zorunda kalmıyorsun. buradan diyanet işleri'ne yök'e ve de milli eğitim bakanlığı'na sesleniyorum, bu projemi ciddiye alın. pişman olmayacaksınız.
    #2626907 (aman heri, 25.11.2007 01:35)
  2. christian troy ise ilk musterisidir. onca kadindan sonra sanirim haci olmak istiyor.
    #2626908 (fabala, 25.11.2007 01:36)
  3. ortaçağ avrupasında, kilise etkisi altındaki katolik toplumların yaşam felsefesi olarak papazlar tarafından empoze edilmiş fikir.*
    #2629979 (soloistdeve, 25.11.2007 23:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

work and pray başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. work and pray ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu work and pray nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about work and pray. Copyright of the articles are belong to their authors.

» capablanca satranci » diversification » sozluktekilerin zeka ortalamasi » tansas » hedge fonlar » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » boxer yazilari » winston premier » cumhuriyet halk partisi » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » kirli sepeti » kac kisiyiz lan biz » temel demirer » inam » ozdemir ince » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci gelin » alev » varsani » birbirine benzeyen unluler » kiyamet gunu gazete mansetleri » jf ray london » besiktask » turkiye de sokakta kalmak » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » komunizm » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » tuvalete tek basina girememek » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » spiritus sancti » cellat