wordpress com a erisimin engellenmesi 

kapat
  1. youtube un yasaklanmasi 'ndan daha önemli bir olaydır. zira milyonlarca insan burada fikirlerini beyan etmektedir. düşünce yazılarını, ürünlerini ortaya koymaktadırlar.
    #2167194 (dogancan, 20.08.2007 19:24)
  2. Türkiye'deki bir grup gerikafalının interneti bir çeşit gazete ya da dergi gibi değerlendirmesinin sonucudur. Şirketin Türkiye'de bir temsilcisi veya avukatı dahi yoktur.

Genelde 3.Dünya ülkelerinin yaşadığı bu ikilemi artık sansürle bir yere varamayacağını anlayan ülkemizin aşacağını düşünüyorum. Zira şu anda yasaklanması gerektiği savunulan ve benim bir internet kullanıcısı olarak bihaber olduğum makaleleri tüm Dünya'dan birileri okuyor zaten. Peki biz ne yapıyoruz? Sırf kendini tatmin amaçlı yasaklar.

Bunun tercümesi şudur: Birisi otobüste bizi pandikliyorsa öbür tarafa bakmalıyız. Biz pandiği göremiyorsak pandik yemiyoruz demektir.

Ayrıca siteye ulaşmak isteyenler için:

http://browseatwork.com/n...0000A/http/wordpress.com/

ahanda bu kadar basittir bu turk telekomu delmek.
    #2292503 (jacksparrow, 10.09.2007 12:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wordpress com a erisimin engellenmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wordpress com a erisimin engellenmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wordpress com a erisimin engellenmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wordpress com a erisimin engellenmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abaza » fok baligina vok baligi demek » mahmut yildirim » ekspres » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » tkp » zor gunlerden geciyoruz » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » the final countdown » insomnia » issiz adama kizini vemeyen baba » izbatur » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » toto » arti oy vermenin huzuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegi bozan seyler » sol frame e mode istekleri » gece vakti disarda gezen kiz » nokia 6230 » rachel de queiroz » unique » muhabbetin agzina sictin » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » bana niye selam vermedin diyen insan » sozluk yazarlarinin web siteleri » state of play » universitede fotokopi ceken eleman » memeler bas kaldirmis » okulu asmak » pippa bacca