word programinin kullanissizligi 

kapat
  1. okul yıllarında karşılaşılmaya başlanılan ve iş hayatında da her an insanın yakasını bırakmayan bir sıkıntıdır. oturup yazı yazmak için başına geçtiğiniz programda özellikle satır, maddeleme, numaralama, paragraf ve benzeri bir sürü görsel malzemenin kullanılmaması için her türlü yolu denemiş olan word programı bunda başarıya da ulaşmış. bir yazı yazalım diyoruz, biraz da sağını solunu düzeltelim, yok anam sanki ben bitirmeyeyim diye özel olarak çalışıyor. ne taktikler ürettim wordun saçma özelliklerine karşı, bir ben bir allah bilir. bill gates mi daha inatçı yoksa ben mi, tam bir psikolojik soğuk savaş yaşıyoruz ikimiz bilgisayar başında.
    #700618 (devedikeni, 06.10.2006 15:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

word programinin kullanissizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. word programinin kullanissizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu word programinin kullanissizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about word programinin kullanissizligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» unutma » kisisel sanrilar » kure » 4 nesil silik » susarak haykirmak » sikayetvar com » gece » hazir corba » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » ergenekon orgutunun lideri » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » oss 2007 » toni kroos » son ada » yillik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigircik » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » materyalist bunyelere atilan tokat » habir » entry ve nick uyumu » basroldeki karakterin oldugu filmler » leica » satisfaction » kizlar tuvaletine iseyen erkek » anil aydin » uzun entrylerin okunmamasi » farkinda olmadan gammazlarla atismak » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » orospu cocugu » teno