woodstock 69 

kapat
  1. woodstock festivallerinin en meşhuru, en bi seksisi, en bi hippi olanı, uçmuşu, sarhoşu vs. vs...

bu festivalde bulunabilmek için hayatının 20 yılını verecek birçok insan var ve birçok insanın zaman makinasıyla ilk yolculuğunun olacağı yerdir.
    country joe mcdonald, john sebastian incredible string band joan baez Santana, janis joplin grateful dead creedence clearwater revival, the who jefferson airplane, joe cocker ve ve ve jimi hendrix ve daha niceleri, kadroyu her okuduğumda verdiğim tepkileri yazmaya terbiyem el vermiyor.

the doors, pink floyd, beatles, jetro tull, led zeppelin, bob dylan, frank zappa ise dönemin önemli ama bu festivale katılmamış isimleridir, eminim ki onlarda hala pişmanlardır.
    (bkz: 1969)
    #1574891 (pulera, 26.04.2007 22:49)
  2. woodstock festivalleri arasında benim en çok beğendiğim ve en şahşahalı olanı... Hippilerin etkisi altında olan festival. insan o görüntüleri görünce keşke orada olabilseydim diyor.
    #1997793 (keremalihan, 24.07.2007 03:24)
  3. woodstock 69'da 500binden fazla insan küçük woodstock kasabasına akın etmiştir.
    #2072723 (diyonsos, 05.08.2007 08:04)
  4. 40 sene ile kaçırdığım festivall "olsun rave var hâlâ" diyerek kendimi avutsam da nereye kadar.
    #3249597 (ismail aq, 09.04.2008 12:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

woodstock 69 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. woodstock 69 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu woodstock 69 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about woodstock 69. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universitede hocalara verilmis ayarlar » headshot » yusuf sezer » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » recep tayyip erdogan » hunger » kusurat » dtp lilerin milliyetci olmasi » pipi lakaplari » olur olmaz yere » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » dunyanin en guzel kadini » the way » merkantalizm » kadinligin 21 hikayesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ohannesburgerler » kenderuntanbul » yalcin kucuk » bafilemeden dusunun » tumay » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » yillik » kartalspor » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » 20 lerde cocuk olmak » modernlesen muslumanlar » 1908 » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » ben sizofren degiliz » theodor herzl