wong 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wong kar wai
  2. b d wong
  3. faye wong
  4. wong fei hung

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wong başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wong ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wong nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wong. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sefer tasi harekati » bu memleket nereye gidiyor » adaptasyon » kardinalist yaklasim » kopekleme » i belong to che » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » quantum » bafilemeden dusunun » seks » arka sokaklar » kars » nokia 6230 » yavuz atar » uc maymun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuru laf » var misin yok musun » arkadasi kizlarin ustune itelemek » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » bir suru » basibozuk » gonulcelen » can bedenden cikmayinca » biat etmek » hendrix » wikipedia nin kapatilmasi » tales for bad girls » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » kurtlar vadisi pusu » deger paradoksu