wolfshade 

/ 14
kapat
  1. tuttuğu takımın değil, rakip takımın başkanıyla dalga geçen yazav.
    #4012886 (metin oktay, 26.09.2008 19:38)
  2. rakip takımın başkanını çok seven. genç fenevbahçeliler kadar olmasa da...
    #4012892 (wolfshade, 26.09.2008 19:40)
  3. inadına karaktersizlik dediği şeyi sürdüren yazar. insanların özürleriyle dalga geçilmez derdi ilkokul öğretmenim. keşke aynı sınıfta okusaydık wolfshade ile ama ben ufaklık olduğum için yaştan kaybediyoruz, tüh...
    #4012914 (sohodo, 26.09.2008 19:46)
  4. kendilerini yeni yeni tanısamda hızlı bir şekilde kanımın kaynadıgı yazardır efenim. müzik kullagının çok iyi oldugunu söyleyebilirim, radyoda bize verdiği güzel dakikalar için ona teşekkür etmek bir borç olsa gerek. arşiviyle ve çaldıgı müthiş şarkılarla da gecemize renk katan bu gicik dj müzik yorumlarıyla da dikkat çekmektedir.

iyidir iyi, valla bak çok iyi adam sözlük bu wolfshade. ben sevdim valla.
    #4027925 (wings for marie part 2, 01.10.2008 00:08)
  5. karanlık bir ormanda iken karşınızda kırmızı gözleriyle size doğru gelen bir kurt gibidir. nerde ne yapacağı belli olmaz. müzik konusunda benim gibidir. düzene karşı müziğini kullanır. zaten metal de böyle değilmidir.
    ucuz sevgi kırıntıları yerine hayatı anlatan notaları tercih eder wolfshade.

moonspell gibi bir grubun efsane şarkısının ismini nick yaparak da tutkusunu gösterir.

bilmeyenler ya da artık bilmek isteyenler için,
    (bkz: Wolfheart)
    #4048119 (Lucifer Anarchos, 05.10.2008 13:15 ~ 13:16)
  6. korkunc yazar*. ben korkuyorum valla. metal diye diye olcekler bir gun luciferle, tam olcak.

ama bak luciferden o kadar cok korkmuyorum. niye? adamin temasinda dislerini gosteren kurt var. korkulmaz da ne yapilir?
    #4048132 (papagan, 05.10.2008 13:19)
  7. insanları sözlükten sildirebildiğini zanneden ama yanılan sevimli sevindirik.

(bkz: canın sağolsun)
    #4075208 (damat hobbit pasa, 11.10.2008 18:32)
  8. yokluğu düşünülemeyen, müzik zevki muhteşem ötesi olan dost. çok olmadı tanışıklığımız ama muhabbeti uzun yıllara bedeldir.
    #4075260 (loversgrief, 11.10.2008 18:49)
  9. gelir gelmez selamini eksik etmemis kirma arkadas. gozlemledigim kadariyla pek sevimli ayrica. ben de kendisine en derin hislerimi sunuyor, kalpler ve hisler karsilikli demeyi bir borc biliyorum.
    #4233573 (the 6th of november, 15.11.2008 18:09)
  10. sözlükteki galatasaray çetesi familyasının en önde bayrak sallayanı. (bkz: şark kurnazı)
    #4233590 (Kill for you, 15.11.2008 18:13)
/ 14
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wolfshade başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wolfshade ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wolfshade nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wolfshade. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » 19uncu yuzyilin en erotik resmi » yakisikli futbolcular » ahmet kanneci » sporcu sortunun gecirdigi evrim » nuri bilge ceylan » nokia 6210 » yengec dansi » ss lazio » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » can t stop » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » tuvalete tek basina girememek » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » cekirdeksel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teizm » erkekler marstan kadinlar venusten » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » mario jardel » kaka » suspicious minds » rasim kaygusuz » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » nagra » mekkare » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » deniz gezmis » sohodo » pasta kesmek » circus