wolfgang 

kapat
  1. çok popüler bir alman ismi... çevre ülkelerde de yaygındır...

wolf: kurt
    gang: gehen fiilinin geçmişi, ayrıca vites anlamına da gelir...

wolfgang: anlamını da siz çıkarın işte * *
    #1453172 (dolayli zarf tumleci, 25.03.2007 20:56)
  2. (ara: wolfgang)
    #1453184 (dolayli zarf tumleci, 25.03.2007 20:58)
  3. (bkz: wolfgang amadeus mozart)
    #1453216 (ck_06, 25.03.2007 21:04)
  4. dördüncü nesil bir yazarımız.*
    #1784119 (pyndemonium, 18.06.2007 11:11)
  5. kurtvites yada kurtgiriş olarak tercüme edelibilecek alman ismi. ayrıca avusturya'lılar da kullanır o ayrı.
    #1828371 (galapagoslu iguana, 27.06.2007 08:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wolfgang başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wolfgang ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wolfgang nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wolfgang. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » ben bu yaziyi sana yazdim » denizbank » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » veli kucuk » mandalinam » umit sayin » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » kirik kalpler basligi » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » uyurken sutyen takmayan kadin » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » basroldeki karakterin oldugu filmler » fabregas fener e volkan arsenal e » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lider » bado » 4 nesil silik » kriz enlemesine gecti » mucahit baykal » aq » uzun esek oynayan kizlar » kenneth andersson » lynyrd » nervos » eurimages » ataturk yasasaydi yargilanirdi » cassio ramos » arti oy vermenin huzuru » barack obama turkmus