wolfenstein 3d 

kapat
  1. ID software'in kült fps oyunu. 13 yıl sonra internette karşıma çıkmıştır kendileri. Eski günleri yad ederek oynuyorum. *
    #731288 (madruga, 13.10.2006 11:57)
  2. hastasıyım, ben ilk oynadığımda sene 92 idi. daha eski bir oyun da olabilir. doom, quake türü oyunların atasıdır.
    şahane işkence aletleri ve işkence edilmiş insan bedenleri vardı oyunda.
    #1205145 (stalker, 25.01.2007 16:06)
  3. şimdiki silahlı oyunların ilhamını aldığı yegane oyundur. halen daha oynansa eski tadını verir, zevkle oynanır.
    #3041217 (Gizli Ozne, 21.02.2008 23:14)
  4. Oyuna başlamadan evvel bir soru gelir : How tough are you ? (ne kadar dayanıklısın ?)

Sorunun altında dört tane seçenek vardır. Seçeneklerin üstüne gelince ajanımız B.J. Blazkowicz'in bir yüz ifadesi gözükür ve seçenekleri değiştirince yüz ifadeleri de değişir :

Can I play, Daddy ? (Bu seçeneğe gelince emzikli bebek şeklindeki resim gözükür)
    Don't hurt me (kaşları havada, korkmuş bir yüz)
    Bring' em on! (kaşlar çatılmış, saldırmaya hazır bir yüz ifadesi)
    I am Death incarnate ! (kırmızı gözler, şeytani bakışlar)

Yani anlayacağınız gibi zorluk dereceleri bunlar. Ama esprili yapmışlar işte...

Bir de piyasaya çıktığından beri 16 sene geçmesine rağmen, neden hala abandonware değildir anlayamıyorum. illegal yollara başvurmak zorunda kalıyoruz...
    #3133326 (polski, 13.03.2008 17:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wolfenstein 3d başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wolfenstein 3d ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wolfenstein 3d nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wolfenstein 3d. Copyright of the articles are belong to their authors.

» asiri markaj yapan adam » basibozuk » nostalgiaplatz » kurt degil kurdistan dusmani olmak » olanca » erdal celik » gadjo » deprem » burn after reading » matrixxx reloaded » changeling » gercekdisi » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » yeni moda » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin haz noktalari » kirik kalpler basligi » 16 kasim 2008 ales » bir fuck buddy im bile yok » selpak saticiligi » askin baslamadan bitmesi » headshot » sacmalama hakki » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » kabadayi » dessembrae » son oylanan entryleri alt alta okumak » metric space » viorel moldovan » aglatan sarkilar