wolf s son 

kapat
  1. k.levent kitapçı'ya ait ingiliz atıdır. muazzam güzellikte rengi olan safkandı bu, siyahın en parlak ve en koyu tonu. ayrıca kum pistte yanına at yaklaştırmayan safkan çim pistte de 2004 yılında jokeyi erhan yavuz ile basbakanlik kupasi kosusu'nu kazanmıştır. 2005 yılında izmir'de geçirdiği talihsiz kaza neticesi kalça kemiği kırılmış ve hayatını kaybetmiştir.

orjin:wolf(CHi)-fantasy flyer(GB)
    #1055202 (grand ekinoks, 25.12.2006 19:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wolf s son başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wolf s son ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wolf s son nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wolf s son. Copyright of the articles are belong to their authors.

» birinin agladigini gormek » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » z tv » ordekbasi » ali guncar » glasyolojist » keep the faith » antunes » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » basliga gore oy vermek » birbirine benzeyen unluler » mis kokulu osuruk » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » sabribey » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kars » kopekleme » alevi » cikolatali pasta » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » kurt cobain ve genc siviller » cagri erhan » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » teno » ajansspor com » kuresel kriz » selim kurtulan » son ada » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir