wo zhidao 

kapat
  1. cince; "biLiyorum"..
    #1825126 (tmr tr, 26.06.2007 17:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wo zhidao başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wo zhidao ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wo zhidao nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wo zhidao. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vucut kokulari » bandira » oss 2007 » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » universitede fotokopi ceken eleman » sabri bogday » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » nobody likes me » sehir isiklari » dunyanin en seksi kadini » charmacha » yaziyorum oyleyse varim » alternatif vodafone reklam replikleri » sacini sariya boyatmis turk kizi » box to box » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sanat yonetmeni » sadakat » zaman kekemeydi » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » rasim kaygusuz » ss lazio » bird on the wire » guy pearce » sabribey » pic ruh » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » erkan ocakli » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci