wmp 

kapat
  1. kıs. windows media player
    #368876 (can, 23.06.2006 15:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wmp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wmp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wmp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wmp. Copyright of the articles are belong to their authors.

» egemenlik 5 yilda bir milletindir » naro » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » bir tikkynin namaz kilmasi » sabribey » seovi » tombis » killi erkekleri sevmeyen kizlar » hep bana rabbena » mercedes b serisi » chp nin komur dagitmaya baslamasi » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » cagan irmak » circus » legendary » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mazhar alanson » yapilmis en buyuk aptallik » forever slave » sozluktekilerin zeka ortalamasi » tumay » eski sevgililerle simit oynamak » yavsak ruh » yengec dansi » cagri erhan » recep tayyip erdogan » izmit » desifre olmaktan korkmayan yazar » olanca » kriz miriz bahane gider kismak sahane » marta lynch