witzki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. no witzki

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

witzki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. witzki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu witzki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about witzki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» issiz adada issiz kalmak » egemenlik 5 yilda bir milletindir » bir erkekten beklenenler » dreams » oscari kaldirmak » karl marx and spencer » erdal ozyagcilar » hakaret iceren isimler » yabanci gelin » celim » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » fantastik facebook gruplari » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » hans zimmer james newton howard » ozgurlugun hissedildigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » melina nin bustu » fotokritik » ya seve seve ya sike sike » okuma yitimi » klug » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » hyundai i20 » erkek olmaktan tiksinilen anlar » hayat sen ne cabuk harcadin beni » olurmuuu » kendi sildiklerim » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » dayan koca adam » askin baslamadan bitmesi » trabzonspor