witch007 

kapat
  1. yeni bir cadı yazar adayı. cadı populasyonuna katılmış yeni bir nefer. 007 olayına bittim hem cadı hem bond..
    #537594 (mey, 14.08.2006 10:27)
  2. (bkz: sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi)
    #537602 (redwinemania, 14.08.2006 10:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

witch007 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. witch007 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu witch007 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about witch007. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evet » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » mainz » sonya scarlet » olenle olunmez » gercekdisi » grup seks partisinde acikta kalan mal » tostik » bado » hazir corba » avignon tiyatro festivali » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » hocaniz mancini golcunuz oliviera » papagan » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mankurt » ask i virane » anneler ogullarini affetmez » ben sizofren degiliz » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » sadakat » dokunulan heykelin birden canlanmasi » testosteron » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » meds » kulkedisi » harbi » mirc taki erkek nickleri » mete han » yirmisini gecen herkes sevismistir