witch is back 

/ 2
kapat
  1. Bu yazar arkadaşımızı eleştirdiğimiz zaman sözlükteki bir çok yazarımız kendisini korudu ve onun gerçekleri dile getirdiğini söylediler..kendisiyle özel mesaj yolu ile uzun süre birbirimizi kırmadan tartıştık..

Kendisine yolladığım bazı ayetleri ben bunları ezbere biliyorum gibisinden sözler söyledi..doğrudur birçoğunuda biliyordur..fakat kendisiyle konuştuğumuz süre zarfında çok ilginç bir olay meydana geldi ve kendisini kayıtsız şartsız destekleyen,ona her şekilde destek veren,doğruları dile getirdiğini söyleyen arkadaşlarıda bunu öğrenip bu tavrına katılıp katılmadıklarını beyan etsinler..

Çok değerli yazar arkadaşımızın mantalitesini deşifre eden olay şöyle gerçekleşti..kendisine çok sevdiğim hepinizin yakından tanıdığı daha çok şair kimliğiyle ön plana çıkmış fikir adamı ismet özel in şu sözünü gönderdim..

"Amaçları bulanık olanlar kuşku yok ki araçların dolambaçlarında takılıp kalacaklardır."

Evet tam olarak bu..altınada senin durumunu iyi analiz etmiş diye not düştüm..kendisi verdiği cevapla düşünce sistemini açığa çıkarmakla kalmayıp Müslüman olmama şükretmeme de yol açtığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim..

Evet bana bu söz üzerine şöyle dedi..eminim diğer sözlük arkadaşlarıyla paylaşmamda bir sakınca görmeyecektir..kendisi her türlü görüşü sözlükçe paylaştığı için ben bunun özel bir şey olduğuna inanmıyorum..ama yine bana derse bu özel bir mesajdır ben bu entryi silerim..

canım ben bu yolladığın ayetleri ezbere bilirim neredeyse hafız olacaktım unutuyorsun..bana yazdığın"Amaçları bulanık olanlar kuşku yok ki araçların dolambaçlarında takılıp kalacaklardır" gibi aYETeride muhammed çevresinde innanmıyanları (unutmaki 10 yıl 80 ila 100 kişi anca toplayabildi etrafında onlarda haticenin işçileri ve yoksullardı iş verme vaadiyle) güçsüzlüğünü kamufle etmek için yazmışt..*

umarım benim gördüklerimi sizde görmüşsünüzdür..kendisine her türlü kol kanat geren arkadaşlarıda bu tavrını kabul edip bizde onun gibi düşünüyoruz diyorsalar hiçbir problem yok..

edit: (bkz: witch is back yazar olsun kampanyası)
    #301553 (baudelaire, 01.06.2006 19:45 ~ 19:54)
  2. sayesinde rejim yıkılmaktan son anda kurtuldu. sağol, varol..
    #301559 (arjen robben, 01.06.2006 19:50)
  3. sözlüğün foruma çevirilmesinde **ki payını gördükten sonra şahsının sahip olduğu sempatiyi kaybetmiş yazarr
    #301682 (devrim, 01.06.2006 20:33)
  4. (bkz: çaylak olmayı hazmedemeyip başka nickler alıp kendini savunma)
    (bkz: yazarları nicklere göre değerlendirme)
    (bkz: hazımsızlık)salt manasi ile
    (bkz: aynı ip den yazar olmak)*
    #301711 (baudelaire, 01.06.2006 20:40)
  5. baudelaire ile olan sohbetini okuyunca gülmekten bir yerlerim yarıldı hala gülüyorum yarında gülecem.
    (bkz: çok yaşa witch is back) *

ulan öldürdünüz beni yaaaa gülmekten karnım karnım ahhhh sandalyeden düştüm *
    #307796 (Mosquito, 03.06.2006 16:26)
  6. ismet özel'i allah ile karıştıran yazar.
    kendisi ayetleri yemiş yutmuş.
    #307800 (Mosquito, 03.06.2006 16:27)
  7. dikkatimi çeken, yazması ve okunması gereken, entry sırf onun olduğu için okunabilinecek, fikirlerinin çoğuna katıldığım yazar.
    #402316 (küçükadanalı, 06.07.2006 20:17 ~ 20:18)
  8. eski mesajları karıştırırken gördüm. gerçekten son derece aydın, değerli bir arkadaşımızdı witch is back.

yobazlığın zaman zaman doruk noktasına ulaştığı bu platformdaki engizisyon temsilcilerinin yaktığı ilk ''cadı''lardandır kendisi.
    #4243954 (shalamar, 17.11.2008 21:50 ~ 22:01)
  9. çok çok eskiden tanıştığım (2.5 yıl olacak) ve muhabbetini çok beğendiğim yazardı... düşünceleri mükemmeldi, en başta körü körüne bağlanma yoktu, sorguluyordu bazı şeyleri. sırf sorguladığı, okuduğu, araştırdığı için bazılarına batmıştı. ve bir gün yazmaması gereken bir entry yazdı. sonrasında gitmek durumunda kaldı.

şu an nerede, ne yapıyor bilemiyorum, ama bu yazıyı okuyorsa lütfen yeni bir nick alıp gelsin aramıza, yazdıklarını ve yazacaklarını okumak çok güzel.
    #4244004 (yoga yapan mistiq kedi, 17.11.2008 22:01)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

witch is back başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. witch is back ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu witch is back nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about witch is back. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hikmet » cakirpence » toto » uludag sozluk te oylama rezaleti » uyumak istememek » changeling » ask degil » kac ortali defter alalim sorunu » basroldeki karakterin oldugu filmler » 25 agustos 2000 » liverpool besiktas maci hatira tisortu » tukenecegiz » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memesi var diye hava atan erkek » bir gunluk olarak sozluk » senior reklam yazari » mirc taki erkek nickleri » fikirtepe » avignon tiyatro festivali » online olanlari alt alta okumak » cekcek » the curious case of benjamin button » nukleer » kisisel illet » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » universite yillarini ozlemek » hamidiye alaylari » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci